Honlapkészítés Debrecen - Honlap, weblap, banner, komplett arculatterv és névjegykártya készítése. Lézer-Mix webstúdió

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

A honlapkészítés dilemmái - mérlegeljünk


Honlap kalauz - hogy a honlapunkban ne csak mi gyönyörködjünk

Honlapkészítés - DebrecenMinden vállalkozás életében elérkezik egyszer az a pillanat, amikor komolyan felvetődik a honlapkészítés gondolata. Ilyenkor azonban nem csak a honlap szükségszerűségének kérdésében kell helyes döntést hoznunk, hanem előre tisztáznunk kell számos olyan tényezőt és körülményt, amelyek döntően befolyásolják a leendő weboldalunk funkcionalitását. Nem mindegy ugyanis, hogy mi a célunk a weboldallal, mire szeretnénk használni. Más követelmények vannak akkor, ha pl. főként a meglévő partnereinket szeretnénk informálni az árainkról, termékeinkről illetve akcióinkról, és megint más, ha elsődleges célunk az ügyfélkör folyamatos bővítése. Utóbbi esetben a honlapot fontos kiegészítő funkciónkkal kell felruházni, amelyek segítségével alkalmas lesz arra, hogy bárki könnyen megtalálhassa, és ezáltal nagyobb legyen a látogatottsága. Persze a tartalmi rész is fontos, mert ha már megtalálták honlapunkat, meg is kell nyerni a látogatókat.

A honlapkészítés előtt tehát mindenképpen tervezni, és mérlegelni kell. Ha mind ezt elmulasztjuk, leendő honlapunk eleve kudarcra van ítélve, és szinte teljesen biztos, hogy nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ez esetben pedig a honlapkészítésre fordított összeg felesleges pénzkidobás.

Nagyon sokan saját bőrükön is megtapasztalták már ezt, hiszen az Internet hemzseg a teljesen átgondolatlan, és sokszor minden szakmaiságot nélkülöző weboldalaktól, amelyek képtelenek a nekik szánt szerepet betölteni. Aki csak teheti, kímélje meg magát az ilyenfajta kellemetlenségektől. Ehhez nem kell mást tennie, csak rászánni néhány percet, és részletesen áttekinteni a honlapkészítés hét pontját. Ezekből mindenki megismerheti azokat a szempontokat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a helyes döntés meghozatalához. Megtudhatják belőle, hogy milyen lényegi különbségek vannak honlap és honlap között, s eldönthetik, milyen típusú weblap felelne meg leginkább céljaiknak, igényeiknek. Ha megszületett a helyes döntés, már csak a honlapkészítéssel megbízott szakemberen múlik, hogy valóban sikerül-e megvalósítani az Ön elképzeléseinek megfelelő weblapot.

Ha Önnek esetleg már van egy honlapja, akkor most megtudhatja, hogy az valóban megfelel-e a követelményeknek, illetve az elvárásainak.

A honlapkészítés hét pontjaHonlapkészítés - Debrecen - 1Milyen népszerű napjainkban az Internet?
Nézzük meg, pontosan mit mutatnak a legfrissebb hazai felmérések a rendszeres Internethasználók számát, nemét és korát illetően.

honlapkeszites-nepszeruseg

 

Honlapkészítés - Debrecen - 2Hogyan, miként használják az emberek az Internetet?
Ismerjük meg az Internetezők szokásait. Ebből kiderül, hogy mire és miként használják az Internetet, azaz mire kell alapoznunk. Használjuk fel ezt a honlapkészítésnél.

honlapkeszites-szokasok

 

Honlapkészítés - Debrecen - 3Használjuk ki, éljünk a lehetőséggel!
Tudjuk, hogy sokan vannak, és azt is tudjuk, mit csinálnak. Kérdés, hogy miként tudnánk hatékonyan kiaknázni a bennük rejlő lehetőséget.

honlapkeszites-profitaljunk

 

Honlapkészítés - Debrecen - 4Hozzunk ki mégtöbbet honlapunkból!
Honlap és honlap között óriási különbségek vannak. Ismerjük meg, hogy a honlapkészítés során milyen módszerrel lehet maximálisan kiaknázni az Internetben rejlő lehetőséget.

honlapkeszites-tuning

 

Honlapkészítés - Debrecen - 5Mit veszíthetünk, mit kockáztatunk saját honlap hiányában?
Azt már tudjuk, hogy az Internet hatalmas potenciális lehetőséget hordoz magában. De mit kockáztatunk, ha nincs egy jó honlapunk?

honlapkeszites-kockazat

 

Honlapkészítés - Debrecen - 6Marketing, költséghatékonysági mutatók
Marketing és költséghatékonysági szempontok alapján összevetve a hagyományos médiákkal - a honlapkészítésnek nincs alternatívája.

honlapkeszites-hatekonysag

 

Honlapkészítés - Debrecen - 7Most már eleget tudhat a helyes döntés meghozatalához. Akkor hát döntsön!
Amennyiben részletesen elolvasta az előző fejezeteket, akkor Ön már elegendő információval rendelkezik a helyes döntés meghozatalához a honlapkészítéssel kapcsolatosan

honlapkeszites-donteshozatal


honlapkészítés


Vállalkozás 1x1 mindenkinek

.

Mi a vállalkozásunk elsődleges célja?

A profitorientált vállalkozások elsődleges célja a profit maximalizálása., vagyis a lehető legnagyobb mértékű nyereség elérése.

Hogy tudjuk növelni a profitot?

Ha hatékonyan bővítjük a vevőink, ügyfeleink, pácienseink körét, úgy jelentős mértékű többletbevételre tehetünk szert.. Amennyiben elértük kapacitásunk felső határát, vagyis már nagyobb a kereslet, mint a kínálat, fokozatosan emelhetjük a termékeink, szolgáltatásaink árát.

Hogyan szerezhetünk sok ügyfelet?

Először is minél szélesebb körben tegyük ismertté vállalkozásunkat, termékeinket vagy éppen szolgáltatásunkat. Az ismertető, illetve bemutatkozó anyag kellő részletességű és magas színvonalú legyen. Ugyanis ez alapján fogjuk elnyerni vagy akár elveszíteni a leendő ügyfeleink bizalmát. Ha megnyertük, akkor még meg kell győznünk őket arról, hogy amit keresnek, amire szükségük van, azt nálunk meg is találták. Ha hozzánk fordulnak, magas színvonalú kiszolgálásra, megfelelő szakértelemre, valamint kedvező árakra számíthatnak.

További profitnövelő praktikák

 

Újdonságok bemutatása, akciók szervezése

Az új termékek és szolgáltatások, valamint az akciók fogyasztásra ösztönzik a vásárlókat, tehát forgalomélénkítő szerepet töltenek be.

Kapcsolattartás hírlevél útján

Regisztrált ügyfeleinket hírlevél útján bármikor, célirányosan - akár személyre szabott ajánlatokkal is - megszólíthatjuk, ami szintén jelentős forgalomnövekedést képes generálni.