Honlapkészítés Debrecen - Honlap, weblap, banner, komplett arculatterv és névjegykártya készítése. Lézer-Mix webstúdió

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

A honlapkészítés dilemmái


Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

A honlapkészítéssel kapcsolatos - leggyakrabban ismételt - kérdéseket találja ezen az oldalon. Ezeket azért érdemes átolvasni, mert mindenki számára sok hasznos információt tartalmaznak.

Kinek van szüksége saját honlapra?

  • aki szeretné vállalkozását minél több ember számára elérhetővé tenni
  • aki szeretné vevőinek, ügyfeleinek, pácienseinek számát jelentős mértékben növelni
  • aki szeretné, ha vállalkozása minél nagyobb extraprofitot termelne
  • aki nem szeretné, hogy egy Interneten megjelenő konkurencia hirtelen elorrozza előle a piacot
  • aki nem szeretne állandóan hatalmas összegeket költeni reklámra
  • aki szeretné, ha az intelligens kiegészítő programoknak köszönhetően akár napi több órás rendszeres elfoglaltságot venne le a válláról

Mennyi időt vesz igénybe a honlapkészítés?

Ez elsősorban a honlap méretétől és komplexitásától függ. Egy átlagos (pl. Business) honlap esetében 2-3 hétre lehet számítani, tehát mire a domain regisztráció megtörténik, akkorára a honlap is elkészül. Természetesen - nagyobb, bonyolult weboldalak esetében - ettől több időre is szükség lehet. Nem ahhoz kell sok idő, hogy a látványos része elkészüljön, hanem ahhoz, hogy valóban használható is legyen a honlap. Sajnos ez utóbbi - időigényesebb - műveletsor a honlapok túlnyomó részéből eleve kimarad. Minket azonban nem a gyors haszonszerzés, hanem az ügyfeleink elégedettségének elnyerése vezérel munkánk során.

Ha elkészül a honlapom, mit kell majd tennem vele, hogy mások is láthassák az Interneten?

Abban az esetben, ha mi készítjük el a honlapját, akkor Önnek gyakorlatilag semmit nem kell tenni, mert mi mindent elintézünk ezzel kapcsolatosan. Először is választani kell egy megfelelő domain nevet, aminek segítségével mások által elérhető lesz a honlap (cegnev.hu). Ezután meg kell bízni egy domain regisztrátort, hogy jegyeztesse be a nemzetközi nyilvántartásba ezt az URL címet. Ez kb. 2-3 hetet vesz igénybe, mivel 14 nap kötelező kivárási idő van a bejegyzés előtt. Emellett bérelni kell tárhelyet, ahol a honlap elhelyezhető lesz. Ha ez megvan, és a honlapkészítés befejeződött, el kell végezni a szükséges szerverbeállításokat, és egy úgynevezett FTP kapcsolaton keresztül fel kell tölteni a weblap állományait. Ettől kezdve a honlap mások által is elérhetővé válik.

Az elkészült honlapot mennyi idő múlva fogja látni a Google keresője?

A honlapkészítést követően mi azonnal értesítjük a Google-t az újonnan elkészült weblapról. Így az már néhány napon belül megjelenik a keresőben. Ekkor azonban még nem történik meg az összes aloldal beindexelése, ezért a kereső-optimalizálás hatása csak később (néhány hónapon belül) fog teljes körűen érvényesülni.

Milyen költségei vannak a honlap fenntartásának?

Az elkészült honlapot egy webszerverre kell feltöltenünk, hogy az Interneten elérhetővé váljon. Ehhez egy erre szakosodott szolgáltatótól webtárhelyet kell bérelni. Ennek az éves díja hozzávetőleg 11000 Ft + Áfa összegre tehető, amely már magában foglalja a saját domain név (cegnev.hu) regisztrációját, illetve annak fenntartási díját is.

Amennyiben nem fontos, hogy teljesen önálló domain neve legyen, akkor megoldás lehet az aldomain név használata is (cegnev.bitfer.com), s így mindössze 5000 Ft + ÁFA éves díjjal kell számolni. Ez utóbbi megoldás további előnye, hogy azonnal használható, tehát nem kell 2-3 hetet várni a domain név regisztrációra.

 

honlapkészítés


Vállalkozás 1x1 mindenkinek

.

Mi a vállalkozásunk elsődleges célja?

A profitorientált vállalkozások elsődleges célja a profit maximalizálása., vagyis a lehető legnagyobb mértékű nyereség elérése.

Hogy tudjuk növelni a profitot?

Ha hatékonyan bővítjük a vevőink, ügyfeleink, pácienseink körét, úgy jelentős mértékű többletbevételre tehetünk szert.. Amennyiben elértük kapacitásunk felső határát, vagyis már nagyobb a kereslet, mint a kínálat, fokozatosan emelhetjük a termékeink, szolgáltatásaink árát.

Hogyan szerezhetünk sok ügyfelet?

Először is minél szélesebb körben tegyük ismertté vállalkozásunkat, termékeinket vagy éppen szolgáltatásunkat. Az ismertető, illetve bemutatkozó anyag kellő részletességű és magas színvonalú legyen. Ugyanis ez alapján fogjuk elnyerni vagy akár elveszíteni a leendő ügyfeleink bizalmát. Ha megnyertük, akkor még meg kell győznünk őket arról, hogy amit keresnek, amire szükségük van, azt nálunk meg is találták. Ha hozzánk fordulnak, magas színvonalú kiszolgálásra, megfelelő szakértelemre, valamint kedvező árakra számíthatnak.

További profitnövelő praktikák

 

Újdonságok bemutatása, akciók szervezése

Az új termékek és szolgáltatások, valamint az akciók fogyasztásra ösztönzik a vásárlókat, tehát forgalomélénkítő szerepet töltenek be.

Kapcsolattartás hírlevél útján

Regisztrált ügyfeleinket hírlevél útján bármikor, célirányosan - akár személyre szabott ajánlatokkal is - megszólíthatjuk, ami szintén jelentős forgalomnövekedést képes generálni.