Honlapkészítés Debrecen - Honlap, weblap, banner, komplett arculatterv és névjegykártya készítése. Lézer-Mix webstúdió

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Honlapkészítés - nálunk ez egy komplex szolgáltatás


Honlapkészítés egyedi igények szerint

Számunkra a honlapkészítés fogalma lényegesen többet takar, mint amit a mindennapi szóhasználatban jelent. Mi a honlapkészítés során arra keresünk komplex megoldást, hogy az Internet adta lehetőségek maximális kihasználásával miként tudnák ügyfeleink forgalmukat - s ez által bevételeiket - számottevően növelni. A tervezés, előkészületi munkák során figyelembe vesszük a konkrét piaci körülményeket, vizsgáljuk a konkurencia szerepét, pozícióját. Az a célunk, hogy ügyfeleink az elkészült weboldal segítségével valóban növelni tudják piaci részesedésüket, és ne csak azért legyen honlapuk, "mert már mindenkinek van". A hasztalan honlapok számát nem szeretnénk tovább szaporítani, hiszen az Interneten található honlapok döntő többsége így is ilyen. Ahhoz, hogy effektíve is a piaci vetélytársak fölé kerekedhessünk, az Internetes platformon mindenképpen meg kell előznünk őket. Bennünket a konkurencia nagysága soha nem riaszt vissza, bátran felvesszük velük a harcot. Ehhez viszont jóval többre van szükség, mint egy általános értelemben vett honlapkészítés. Egy valóban hatékony weboldal elkészítését komoly tervező munka előzi meg. Ennek során, a kitűzött cél mellett számtalan tényezőt, speciális szempontokat veszünk figyelembe. Egy ilyen aprólékosan megtervezett és összeállított honlap elkészítéséhez persze több időre van szükség, s ez valamilyen szinten a honlapkészítés árában is megmutatkozik. Ez a többletkiadás viszont egy működőképes vállalkozás esetében garantáltan megtérül.

Egy igényesen, minden szempontra kiterjedően megtervezett professzionális honlapra fordított összeg sokkal inkább tekinthető egy jó befektetésnek, mintsem egy újabb költségnek. Ez biztosan megtérül!

Végső soron azonban mindig az ügyfeleinknek kell a döntést meghozni, és a honlapot mindig az Ő igényeik alapján készítjük el. Akinek egy olcsó, de mégis használható honlapra van szüksége, annak olyat készítünk, aki pedig a lehető legtöbbet szeretné kihozni belőle, az egy valóban minden igényt kielégítő honlapot tudhat magáénak. Az vitathatatlan tény, hogy egy professzionális, ám kicsit drágább honlap segítségével lényegesen magasabb extraprofitra lehet szert tenni, mint egy alapszintű weblappal. A két honlaptípus között pedig még számtalan variáció, átmenet létezik, úgyhogy nálunk valóban mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást. Az ár-érték arány tekintetében viszont minden esetben a maximumot kapják tőlünk a megrendelőink.

 

Honlapkészítés menete lépésről lépésre

Az alábbi munkafolyamatok elvégzésére nem minden honlap esetében kerül sor, egy része csupán opcionális, tehát a megrendelő igényei alapján válik szükségessé. Másrészt itt csak a legáltalánosabb összetevőket soroltuk fel, a teljesség igénye nélkül. Bármilyen Egyedi igényt, elképzelést megvalósítunk, amit az informatikai fejlesztések legújabb vívmányai lehetővé tesznek.

 • Piaci elemzés. A konkurens piaci szereplők Internetes jelenlétének feltérképezése, weboldalaiknak részletes elemzése marketing stratégia szempontjából. Csak ez alapján tudjuk eldönteni, hogy milyen jellegű honlapra, illetve marketing stratégiára van szükség az eredményesség, illetve a legjobb hatás elérése érdekében.
 • Honlaptervezés programozás-technikai, stilisztikai és tipográfiai szempontok alapján. Ennek során meghatározásra kerül, hogy statikus vagy dinamikus oldalakra van szükség, milyen tartalmi felosztásban, hány oldalból fog állni a weblap, milyen speciális elemeket, kiegészítőket fog tartalmazni (képgaléria, multimédiás anyagok, űrlapok, egyedi programozás, adatbáziskezelés stb.), és azok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Egy kellőképpen megtervezett honlap könnyen átlátható, és bárki könnyen eligazodik rajta.
 • Információgyűjtés, kutatási munka a tartalom összeállításához, kiegészítéséhez
 • Honlap tartalmi összeállítása. Ennek kapcsán a legkevesebb munkák kétségtelenül akkor van, ha a megrendelő komplett, szerkesztett anyagot biztosít számunkra az egyes weboldalakhoz, de igény esetén ezt a feladatot is akár 100%-ban levesszük az Ön válláról. A szükséges anyagot felkutatjuk, begyűjtjük (ha lehetséges), és a tervezett marketing stratégiának megfelelően összeállítjuk, megszerkesztjük az egyes weboldalak tartalmát.
 • Professzionális fotózás, videó készítés (stúdió tárgyfotó, külső / belső épületfotózás, helyszíni felvételek, stb.) a legmagasabb technikai színvonalon.
 • Fotó grafikai utómunkák, retusálás, videó utólagos szerkesztése, vágása
 • Komplett céges arculatterv készítés (logó, levélpapír sablon, névjegykártya, nyomtatott médiában megjelenő reklámanyag összeállítása stb.).
 • Webgrafikai tervezés (webdesign) az elegáns, stílusos és egyedi megjelenés érdekében.
 • Menükészítés (főmenü, almenük) - az egyszerű linktől kezdve a látványos, és felhasználóbarát egyedi interaktív megoldásokig - a megrendelő igénye alapján.
 • Idegen nyelvű oldalak készítése többnyelvű honlapok esetén.
 • Flash animáció készítése a saját oldalakra, illetve bannerkészítés (reklám) idegen oldalon történő megjelenés céljából.
 • Popup képnézegető. Az oldalon elhelyezett képre kattintva megnyílik egy mini képnézegető ablak, ahol kinagyítva látható a kép, és előre-hátra lehet navigálni az adott oldalon található többi kép kinagyított változatának megtekintése érdekében.
 • Képgaléria. Standard vagy De Luxe változatban készítjük el. Előbbit elsősorban a webdesign elemeket nem tartalmazó, egyszerűbb megjelenésű honlapok esetében, utóbbit pedig a webdesignnal készült oldalakhoz javasoljuk. Az alapszintű (Standard) változatnál a használhatóság a fő szempont, a De Luxe változat - mint az a nevéből is kitűnik - pedig ezen felül még attraktív design elemekkel is ötvözve van.
 • Multimédiás anyag összeállítása, Internetre történő optimalizálása, és/vagy DVD készítése archiválás vagy egyéb célból.
 • Elérhetőségi oldalon navigációs lehetőséget is biztosító interaktív térkép elhelyezése. Így biztosan minden ügyfél odatalál Önhöz.
 • Közvetlen a weboldalról történő üzenetküldési lehetőség (űrlap segítségével). Ezáltal az is fel tudja Önnel venni a kapcsolatot e-mailen keresztül, akinek nincs e-mail címe, vagy éppen akkor nem tud hozzáférni.
 • Kereső-optimalizálás, hogy a Google keresőben sokkal könnyebben megtalálhassák a honlapot. Növeli a látogatottságot, minek következtében jelentős mértékű bevételnövekedésre illetve extraprofitra lehet szert tenni. A kereső-optimalizálás egyik alapfeltétele, hogy a weblap minimum 4-6 oldalból álljon. Egy professzionális statisztikai modul beépítésével folyamatosan követni tudjuk a látogatottság alakulását. Ez egyrészt növeli a kereső-optimalizálás hatékonyságát, másrészt pl. jól lemérhető, hogy egy adott reklámkampány (újság, rádió reklám stb.) milyen hatást gyakorol a látogatottságra.
 • Hirlevélküldő rendszer (online feliratkozás, leiratkozás a címlistára(ról), levélküldés az aktuális lista alapján).
 • Speciális programok, kezelőfelületek elkészítése
 • Adatbázis kezelő rendszer integrálása
 • Webáruház készítése.
 • Web alapú SMS küldő rendszer készítése (manuálisan, vagy a programozástól függő eseményre automatikusan SMS-t küld akár Önnek, akár az ügyfeleinek). Sokrétű felhasználást tesz lehetővé, nagyon hasznos lehet.
 • A domain név regisztrációjának és a webtárhely megrendelésének teljes körű ügyintézése
 • Szerverbeállítások, e-mail fiók(ok) elkészítése, és az elkészült honlap feltöltése a szerverre.

Extra funkciók, kiegészítők, egyedi programok

A fentieken túl számtalan kiegészítő rendszer kerülhet beépítésre a honlapkészítés során, ezek azonban már speciálisak, és testre szabottak.

Csupán ízelítőként nézzünk meg pl. egy orvosi magánpraxishoz tartozó honlap kiegészítő moduljait:

 • Páciens regisztráció, betegnyilvántartás
 • Rendelésre történő bejelentkező rendszer (On-line), időpont foglalás, intelligens, rugalmas rendelési idő kiosztással.
 • A rendelésre történő on-line bejelentkezésekről, azok lemondásáról azonnal SMS-t is kaphat az orvos. A feltételek rugalmasan beállíthatók. (pl. ha már kevesebb mint 6 óra van hátra az aktuális időpontig, stb.)
 • Leletkezelő és elektronikus leletküldő rendszer.(e-mail)
 • Emlékeztető automatikus e-mail küldés az esedékes szűrés (pl. nőgyógyászat), vagy vizsgálat előtt.
 • A bejelentkezések pillanatnyi állapotát, a páciensek adatait, a leleteit nem csak a rendelő számítógépén, hanem bármikor, bárhol megtekintheti, akár egy alkalmas okostelefon segítségével is.
 • A rendszer kezeléséhez egyszerűen kezelhető felhasználói felületet biztosítunk, melynek használata szinte semmilyen számítógépes gyakorlatot nem igényel.

Ha Önnek is van igénye hasonló extra modulokra, melyek vélhetően segítenék, könnyítenék az Ön mindennapi munkáját, rajtunk biztosan nem fog múlni, mi mindent megvalósítunk, amit a jelenkor számítástechnikai színvonala lehetővé tesz. Mintegy 20 éves programozói gyakorlattal ebben valóban otthon vagyunk. A honlapkészítés során - az ügyfeleink tevékenységének alaposabb megismerése után - magunk is konkrét javaslatot teszünk az ésszerű, költséghatékony egyedi alkalmazások elkészítésére.

 

Mindezeknek köszönhetően Önnek valóban olyan egyedi, kimagasló színvonalú honlapja lehet, amellyel messze megelőzi a konkurenciát, és ami hosszú időn keresztül szolgálja a vállalkozását. A mi célunk nem az, hogy sablonszerűen, futószalagon gyártsuk a honlapokat, hanem hogy aprólékos munkával, az egyedi igények és szempontok figyelembevételével egy valóban hatékony weboldalhoz juttassuk megrendelőinket.

honlapkészítés


Vállalkozás 1x1 mindenkinek

.

Mi a vállalkozásunk elsődleges célja?

A profitorientált vállalkozások elsődleges célja a profit maximalizálása., vagyis a lehető legnagyobb mértékű nyereség elérése.

Hogy tudjuk növelni a profitot?

Ha hatékonyan bővítjük a vevőink, ügyfeleink, pácienseink körét, úgy jelentős mértékű többletbevételre tehetünk szert.. Amennyiben elértük kapacitásunk felső határát, vagyis már nagyobb a kereslet, mint a kínálat, fokozatosan emelhetjük a termékeink, szolgáltatásaink árát.

Hogyan szerezhetünk sok ügyfelet?

Először is minél szélesebb körben tegyük ismertté vállalkozásunkat, termékeinket vagy éppen szolgáltatásunkat. Az ismertető, illetve bemutatkozó anyag kellő részletességű és magas színvonalú legyen. Ugyanis ez alapján fogjuk elnyerni vagy akár elveszíteni a leendő ügyfeleink bizalmát. Ha megnyertük, akkor még meg kell győznünk őket arról, hogy amit keresnek, amire szükségük van, azt nálunk meg is találták. Ha hozzánk fordulnak, magas színvonalú kiszolgálásra, megfelelő szakértelemre, valamint kedvező árakra számíthatnak.

További profitnövelő praktikák

 

Újdonságok bemutatása, akciók szervezése

Az új termékek és szolgáltatások, valamint az akciók fogyasztásra ösztönzik a vásárlókat, tehát forgalomélénkítő szerepet töltenek be.

Kapcsolattartás hírlevél útján

Regisztrált ügyfeleinket hírlevél útján bármikor, célirányosan - akár személyre szabott ajánlatokkal is - megszólíthatjuk, ami szintén jelentős forgalomnövekedést képes generálni.